Kontakt oss

Showroom og butikk på Grünerløka i Oslo:

Unaas Cycling
Marstrandgata 12
0566 Oslo
Norge

Åpent alle hverdager mellom 15:00 - 18:00 (Stengt lørdag og søndag)

Kontakt Espen: espen@unaas.no 
Kontakt Emil på telefon: 944 22 225

NB! Har du sendt e-post og ikke fått svar? Da har det nok skjedd en feil - send oss gjerne e-post så får vi svart så fort som mulig

Unaas AS (orgnr  922 285 519 MVA) - Unaas Cycling 

Husk! Vi har ingen sentralbord eller telefonsvarer så vi har ikke alltid mulighet til på svare på telefon da vi stort sett hele dagen hjelper kunder i butikken, gjør service på hjul og sykler eller sitter i møter. Det er derfor raskere og sikrere å komme i kontakt med oss på e-post eller via kontaktskjemaet  på denne siden. 
Oppdatering 05.08.2020

Åpningstid i butikken i august måned: 15:00 - 18:00.

Kjøp av ny sykkel eller hjul:

For å se på sykkel eller hjul bruker du chatten vår for å booke tid for å komme å se (dermed vet vi at vi har tid til å hjelpe og har riktig modell tilgjengelig på lager):

 

For service/reparasjon:

For tiden er vi dessverre fullbooket på service 14 dager fram i tid. I tillegg har mange av våre leverandører leveringsproblemer på deler som følge av Covid-19. Dette betyr at det også kan ta lenger tid enn vanlig å ferdigstille en sykkel som kommer til service.

For spørsmål vedrørende service skriv en mail til espen@unaas.no

 

Kjenner du en dyktig mekaniker?

2020 har vært et spesielt år. Vi har hatt rekordmange henvendelser og salg. Vi har i sommer styrket backoffice med en person. Vi er nå på jakt etter 2 mekanikere for å være med på ferden videre. Er du en dyktig mekaniker eller kjenner en som er god – send oss en epost til espen@unaas.no merket med Sykkelmekaniker med en kort søknad/CV.

Vi snakkes! Sykkelhilsen fra Emil og Espen Unaas.