Nytt 2020

Vi er stolte av å presentere vår nye 2020-serie! Vi har kommet med flere ny modeller og muligheter.  Se våre nye modeller her!

  • AS-10 Disc får centerlock - ellers beholder vi den gamle gode formelen!
  • AS-20 Disc får centerlock - også her beholder vi samme eiker og felg som tidligere. 
  • 29er Team - nytt topp aluminiumshjulsett for  terreng til god vekt og en hyggelig pris. Selvsagt centerlock og microspline nav. 
  • 40 LTD Disc tubular - vi har brukt mye tid på denne modellen i år og endelig har vi det perfekte lette allround hjulet for deg som er seriøs i konkurransene
  • Platehjul med disc - skivebrems gjør sitt inntog på temp og triatlon også.
  • Trispoke for disc - raskest og best. 

Tubeless!

Nesten samtlige av våre felger er nå tubeless-ready. Vi har brukt langt tid på å finne en løsning som gjør det enkelt å sette opp hjulene tubeless med alle type dekk, og som ikke er spesielt vanskelig, klinete eller tidkrevende

Centerlock!

Nå kan vi levere alle våre hjulsett med både centerlock og 6-bolt

Ny overflate-finish!

Vi har nå en jevnere og finere finish på alle våre karbonhjul. 

Boost! 

Vi kan nå levere alle våre hjulsett med den nye boost-standarden til terrengsykler

Fremdeles best servicemuligheter!

Du trenger ikke være redd for å ødelegge Unaas-hjulene. Vi tilbyr fremdeles vår toårige rette- og servicegaranti når du kjøper hjul hos oss. Skulle uhellet være ute (eller inne), retter vi dem gratis eller skifter ut deler som felg eller eiker til kostpris for komponenter.

Oppdatering 22.03.2020

Volder åpent som normalt i vår butikk mellom 12:00 til 18:00 – men vi tar ekstra forhåndsregler for å hindre spredning av smitte.

Husk at vi sender varer til hele landet hver dag. Vi viser deg gjerne sykkel eller utstyr du lurer på via bilde eller video, om du ikke har mulighet til å komme til vår butikk.

NB! Våre leverandører har store utfordringer med levering nå i disse dager. I tillegg skaper fallet i kronekurs enda en utfordring for oss. Ta derfor kontakt med oss om spørsmål rundt lagerstatus og pristilbud.

Vi snakkes! Hilsen Emil og Espen Unaas.