Nytt 2017

Vi er stolte av å presentere vår nye 2017-serie! For første gang har vi redesignet samtlige modeller. Se våre nye modeller her!

Våre dekaler er fornyet! 

Det første du ser er at vår logo har fått en liten finpuss. Vi tilbyr også dekaler i farger som matcher din sykkel eller helt tilpassede dekaler for deg som ønsker noe helt unikt.

Team eller LTD!

Vi har endret prismodellen på våre hjul. Vi har fem grunnmodeller som leveres i to prisnivåer: Team eller LTD. Team er den rimeligste serien med noen av de mest prisgunstige hjulene på markedet, levert med gode kvalitetskomponenter. LTD-serien er bygget av markedets beste komponenter med bl.a. keramiske lagre. Disse hjulene er bedre og rimeligere enn våre konkurrenter på markedet i denne prisklassen. 

Nye navn på modellene!

For første gang siden oppstarten i 2008, har vi endret navnene på hjulene. Nå er det mer oversiktlig og lettere å finne hjul som passer for deg. Når du nå skal velge hjul, ser du først på felghøyde, deretter velger du prisnivå og så velger du resten ut ifra det. Unaas 10-serien består av aluminiumshjul. Unaas 29 er terrenghjul til 29-er-sykkel. Unaas 32, 52 og 82 er våre karbonhjul med for landevei. Men det er ingenting i veien for å bruke et hjul for landevei til for eksempel CX eller XC.

Samarbeid med ny karbonfabrikk!

Høsten 2016 skiftet vi ut fabrikken som produserer karbonfiberen til hjulene våre. Nå er vi stolte av å samarbeide med den mest høyteknologiske og anerkjente fabrikken innen produksjon av karbonprodukter til sykkel. 

Nye lokaler!

Nå har vi også flyttet inn i nye lokaler på Grünerløkka. Mer plass og tilpassede lokaler gir rom for bedre organisering. Det gjør produksjonen av hjulmodeller mer effektiv og det betyr raskere service til deg som kunde.

    Som alltid blir våre hjul bygget av Emil Unaas som kanskje er Norges beste hjulbygger og har ni års erfaring innen feltet. Hjulene våre blir bygget med vårt egenutviklede hjulbyggerverktøy. Det består av tykksensorer som er tilkoblet PC, og den forteller oss hvordan hjulet er bygget og gir oss beskjed om noe ikke er gjort godt nok. Du får også med en rapport om hjulet ditt med data om spenn og byggemetode. 

    Fremdeles best servicemuligheter!

    Du trenger ikke være redd for å ødelegge Unaas-hjulene. Vi tilbyr fremdeles vår toårige rette- og servicegaranti når du kjøper hjul hos oss. Skulle uhellet være ute (eller inne), retter vi dem gratis eller skifter ut deler som felg eller eiker til kostpris for komponenter.

    Visste du at vi tilbyr hjulforsikring til alle typer hjul?