Hvorfor er Unaas hjul bedre enn konkurrenter?

Hvorfor velge Unaas hjul fremfor våre konkurrenter?

Kort fortalt kan ingen slå oss på pris-ytelse-kvalitet-service. Derfor er det ingen tvil om hvilket merke du skal velge.

Utviklet og bygget i Norge!

Vi er stolte av å være den ledende produsent av hjulsett i Norge. Våre modeller er utviklet og bygget av oss fra start til mål. Vi har 15års erfaring og vet hva som fungerer og ikke. Vi har reparert hundrevis av hjul, modeller og merker. Du kan stole på oss når vi sier at mange av de dyreste og mest annerkjente merkene på markedet ofte leverer hjul som ikke holder den kvaliteten det burde gjøre. De holder rett og slett ikke til mål.

Som du kan lese på siden ligger det mye utvikling, tanke bak alle våre modeller. Vi benytter markedets beste karbonfiber og komponenter. Vi samarbeider med de beste produsenter og fabrikker innen bransjen. Våre hjul står for kvalitet og gode materialer. 

Kunnskap gir sikkerhet!

Vi gir deg kvalitet og sikkerhet - våre modeller har vært igjennom UCI sine tester og krav, noe du ikke vil få fra ubrandene "kina" hjul. Hvor mange av de ville du aldri ville turt å sykle i 70kmt på etter å ha erfart hvor varierende kvalitet på byggingen, produksjon og materialer.  

Ingen merkelige standarder!

Vi benytter kun kjente standarder og metoder i våre nav, lagre, eiker og felger. Her er det ingen enkle snarveier eller fiffige løsninger verden aldri har sett. Slikt ender ofte i tilbakekalling av produkter.  

To av de største hjulmerkene i verden er kanskje de største synderene her. Ofte lar ikke hjulet seg reparere til tross for små og enkel problemer.

Kort vei til serivce og reservedeler i Norge!

En av de viktigste årsakene til å velge Unaas hjul er at de bygges i Oslo, og vi har også alt av reservedeler i Oslo. Du slipper at hjulene må sendes til Italia, Danmark eller USA hvor enkelte merker har sine verksteder. Vi har hørt utøvere som har ventet på å få sine hjul tilbake fra service i 7-8 måneder. 

Lav pris! Rett fra fabrikk.

Vi kjøper våre råvarer direkte fra USA, Taiwan, Kina og Belgia. Ettersom vi handler direkte fra fabrikk går det ikke via diverse mellomledd og importører. Det gir oss mulighet til å være rimeligere på pris enn alle våre konkurrenter som leverer hjul på samme nivå. Det skal også nevnes at tross for at materialene har blitt 38% dyrere de siste 2årene har vi valgt å ikke øke våre priser.

Gratis service og crash replacement ordning,

Vi gir 2 års gratis service på alle være modeller. Vi har også en chrashreplacement ordning som gir det 50% rabatt om f.eks ditt hjulsett blir ødelagt i velt.

Best ytelse!

Våre hjul har i flere år blitt valgt av eliten i sykkelfeltet. I løpet av de siste årene har våre hjul deltatt for Norge i terreng VM, vunnet Birkebeinerrittet, tatt kjørt inn til topplasseringer i tempo VM, samt satt norske rekorder i VM på triatlon og vunnet internasjonale UCI ritt for å nevne noen av mange gode prestasjoner på våre hjul. Felles for utøverene er ikke bare god trening, men at de også bruker godt utstyr, og ikke minst har utstyret i orden. Vi håper å gjort vårt for å hjelpe disse utøverne til sine gode plasseringer. 

At våre hjul er gode og enkelte modeller best i vekt mot konkurrenter er enkelt å bevise. Men i løpet av 2015 vil vi også bevise hjulenes aerodynamiske egenskaper i vindtunnel

Er du fremdeles ikke overbevist? - kom innom vår butikk og prøv selv! Vi er overbevist om at du blir overbevist.