Hvorfor er Unaas hjul bedre enn konkurrenter?

Hvorfor velge Unaas hjul fremfor våre konkurrenter?

Kort fortalt kan ingen slå oss på kombinasjonen mellom pris-ytelse-kvalitet-service. Derfor er det ingen tvil om hvilket merke du skal velge.

Utviklet og bygget i Norge!

Vi er stolte av å være den ledende produsent av hjulsett i Nord-Europa. Våre modeller er utviklet og bygget av oss fra start til mål. Vi har 15 års erfaring og vet hva som fungerer og ikke. Vi har reparert hundrevis av hjul, modeller og merker. Du kan stole på oss når vi sier at mange av de dyreste og mest anerkjente merkene på markedet ofte leverer hjul som ikke holder den kvaliteten det burde gjøre. De holder rett og slett ikke til mål.

Som du kan lese på siden ligger det mye utvikling, tanke bak alle våre modeller. Vi benytter markedets beste karbonfiber og komponenter. Vi samarbeider med de beste produsenter og fabrikker innen bransjen. Våre hjul står for kvalitet og gode materialer. 

Kunnskap gir sikkerhet!

Vi gir deg kvalitet og sikkerhet - våre modeller har vært igjennom UCI sine tester og krav, noe du ikke vil få fra noname "Kina-hjul". Hvor mange av de ville du aldri ville turt å sykle i 70km på dårlige veier etter å ha erfart hvor varierende kvalitet på byggingen, produksjon og materialer som det faktisk er. 

Ingen merkelige standarder!

Vi benytter kun kjente standarder og metoder i våre nav, lagre, eiker og felger. Her er det ingen enkle snarveier eller fiffige løsninger verden aldri har sett. Slikt ender ofte i tilbakekalling av produkter.  

To av de største hjulmerkene i verden er kanskje de største synderene her. Ofte lar ikke hjulet seg reparere til tross for små og enkel problemer.

Kort vei til service og reservedeler i Norge!

En av de viktigste årsakene til å velge Unaas hjul er at de bygges i Oslo, og vi har også alt av reservedeler i Oslo. Du slipper at hjulene må sendes til Italia, Danmark eller USA hvor enkelte merker har sine verksteder. 

Lav pris! Rett fra fabrikk

Vi kjøper våre råvarer direkte fra USA, Taiwan, Kina og Belgia. Ettersom vi handler direkte fra fabrikk går det ikke via diverse mellomledd og importører. Det gir oss mulighet til å være rimeligere på pris enn alle våre konkurrenter som leverer hjul på samme nivå. Det skal også nevnes at tross for at materialene har blitt dyrere de siste årene har vi valgt å ikke øke våre priser.

Gratis service og crash replacement ordning

Vi gir 2 års gratis service på alle være modeller. Vi har også en crash replacement ordning som gir det 50% rabatt om f.eks ditt hjulsett blir ødelagt i velt.

Best ytelse!

Våre hjul har i flere år blitt valgt av eliten i sykkelfeltet. I løpet av de siste årene har våre hjul deltatt for Norge i terreng-VM, vunnet Birkebeinerrittet, tatt kjørt inn til topplasseringer i tempo-VM, samt satt norske rekorder i VM på triatlon og vunnet internasjonale UCI ritt for å nevne noen av mange gode prestasjoner på våre hjul. Felles for utøverne er ikke bare god trening, men at de også bruker godt utstyr, og ikke minst har utstyret i orden. Vi håper å gjort vårt for å hjelpe disse utøverne til sine gode plasseringer. 

Våre CFD-tester (Computational fluid dynamics) viser at våre hjul også er mer aerodynamiske enn konkurrentene. Noe også aeroekspertene i Aerotune bekrefter: https://www.aerotune.com/deep-section-wheels/

Er du fremdeles ikke overbevist? - kom innom vår butikk og prøv selv! Vi er overbevist om at du blir overbevist.