Hjulforsikring

Som første aktør i Norge tilbyr vi nå en unik hjulforsikring til ditt hjulsett! Det betyr at du ikke trenger å stå uten hjul om uhellet er ute på trening eller i konkurranse. Forsikringen dekker både service, reparasjon og erstatter ditt skadede hjul til tilsvarende hjul om uhellet er ute.  Igjennom mange års erfaring har vi sett kostnadene knyttet til reparasjoner og service ofte blir høy for mange - det ønsker vi å gjøre noe med!

 

Kort fortalt: Ryker for eksempel en eike, blir hjulet skjevt eller lignende fikser vi problemet gratis. Skulle du være innblandet i en velt under et ritt hvor hjulene dine går i stykker, eller kanskje du treffer et hull i veien på trening og felgen sprekker – så får du nytt hjul av oss på dagen! Dermed kan du bruke dine beste karbonhjul slik de skal brukes, uten å føle at risikoen at noe skal skje hindre deg i å prestere optimalt.

 

Hvorfor hjulforsikring? 

- Du får alltid prioritert service på ditt hjul hos oss.

- Du opplever ingen servicekostander knyttet til hjulene.

- Du slipper å stå uten hjul i rittsesongen!

- Hjulsett kan være en kostbar investering, men du burde ikke være redd for å ødelegge de!

 

Pris: Forsikringen koster 1390kr pr kalenderår.

 

  • Forsikringen gjelder service og reparasjon av ditt hjul helt uten kostnad. Kan ikke reparere ditt skadede hjul, vil vi erstatte det med hjul i tilsvarende katergori i Unaas sin hjulserie. 

  • Du kan forsikre alle type hjul. Alt fra platehjul, karbonhjul og aluminiumshjul.

  • Prisen gjelder for et komplett hjulsett. Rabatt på 30% gjelder ved forsikring av flere hjulsett på samme eier.

  • Forsikringen gjelder 12mnd fra kjøpsdato.

Mer informasjon kommer snart. Kontakt oss på: espen@unaas.no for mer informasjon.