Unikt "Top of the line" verktøy!

03 November, 2015

Vi har nå lansert nå vårt nye hjulbygge-system! Nå får du som kunde med rapport når du kjøper hjul av oss. Denne forteller litt om hvordan hjulet er bygget og gir deg en ekstra sikkerhet på kvaliteten av ditt hjul.

Hjulbyggerstativet er koblet til vår PC ved hjelp av tre trykksensorer fra Helios-Presisser. Data overføres til et egenutviklet programvare som sikrer god byggeprosess og gir deg en sluttrapport på hvordan hjulet er bygget. I denne programvaren har vi bygget inn erfaring vi har opparbeidet oss igjennom 9år med hjulbygging.

Dette er vårt eget unike system som du ikke får andre steder! Oppdatering 05.08.2020

Åpningstid i butikken i august måned: 15:00 - 18:00.

Kjøp av ny sykkel eller hjul:

For å se på sykkel eller hjul bruker du chatten vår for å booke tid for å komme å se (dermed vet vi at vi har tid til å hjelpe og har riktig modell tilgjengelig på lager):

 

For service/reparasjon:

For tiden er vi dessverre fullbooket på service 14 dager fram i tid. I tillegg har mange av våre leverandører leveringsproblemer på deler som følge av Covid-19. Dette betyr at det også kan ta lenger tid enn vanlig å ferdigstille en sykkel som kommer til service.

For spørsmål vedrørende service skriv en mail til espen@unaas.no

 

Kjenner du en dyktig mekaniker?

2020 har vært et spesielt år. Vi har hatt rekordmange henvendelser og salg. Vi har i sommer styrket backoffice med en person. Vi er nå på jakt etter 2 mekanikere for å være med på ferden videre. Er du en dyktig mekaniker eller kjenner en som er god – send oss en epost til espen@unaas.no merket med Sykkelmekaniker med en kort søknad/CV.

Vi snakkes! Sykkelhilsen fra Emil og Espen Unaas.