Unikt "Top of the line" verktøy!

03 November, 2015

Vi har nå lansert nå vårt nye hjulbygge-system! Nå får du som kunde med rapport når du kjøper hjul av oss. Denne forteller litt om hvordan hjulet er bygget og gir deg en ekstra sikkerhet på kvaliteten av ditt hjul.

Hjulbyggerstativet er koblet til vår PC ved hjelp av tre trykksensorer fra Helios-Presisser. Data overføres til et egenutviklet programvare som sikrer god byggeprosess og gir deg en sluttrapport på hvordan hjulet er bygget. I denne programvaren har vi bygget inn erfaring vi har opparbeidet oss igjennom 9år med hjulbygging.

Dette er vårt eget unike system som du ikke får andre steder! Oppdatering 22.03.2020

Volder åpent som normalt i vår butikk mellom 12:00 til 18:00 – men vi tar ekstra forhåndsregler for å hindre spredning av smitte.

Husk at vi sender varer til hele landet hver dag. Vi viser deg gjerne sykkel eller utstyr du lurer på via bilde eller video, om du ikke har mulighet til å komme til vår butikk.

NB! Våre leverandører har store utfordringer med levering nå i disse dager. I tillegg skaper fallet i kronekurs enda en utfordring for oss. Ta derfor kontakt med oss om spørsmål rundt lagerstatus og pristilbud.

Vi snakkes! Hilsen Emil og Espen Unaas.