Nytt år og nye muligheter - 2019 sesongen er endelig i gang!

09 January, 2019

Unaas Cycling er nå inne i vårt tiende driftsår. Det er vi svært stolte av. Etter ti år er vi på alle måter ute av etableringsfasen og har etablert gode og stabile rutiner. Vi er kanskje ikke like spontane med uvanlige krumspring og påfunn som vi en gang var. Men til gjengjeld er vi desto mer pålitelige, stabile og her når du trenger oss. Dette gjenspeiles også i bildet som ble tatt i vårt lokale på en inspeksjon før jul.

Du kan også lese mer om vår drift på tidslinje over bedriftens første ti år her.

2018 var uten tvil det beste året for bedriften så langt. Bedriften gikk fra tre til fire ansatte og vi håper å være fem i løpet av 2019.  Vi har mye spennende på gang i år, og ser vi ingen grunn til at det ikke blir videre vekst.

Her er noen høydepunkter vi spår for det nye året:

Unaas X:
I forbindelse med vårt 10-års jubileum presenterte vi også planene for vårt nye hjulsett. En toppmodell i verdensklasse ulikt alt annet som er på markedet. Du kan lese mer om prosjektet her!

Orbea:
Vi startet importen av Orbea sommeren 2018. Orbea er et av de meste spennende sykkelmerkene i bransjen akkurat nå, med en rekke nye unike modeller og en filosofi som vi tror vil ta de enda flere hakk opp mot toppen de neste årene. Har du sjekket ut deres My0 custom program? Som lar deg skreddersy din drømmesykkel med dine utvalgte farger og ønskede komponenter – uten tillegg i prisen. Prøv her! Vi gleder oss til å vise deg mer av Orbea i 2019.

BMC:
2018 ble et tungt år for BMC med bortgang av eier og sykkelfilantrop Andy Rihs. Det ble med det besluttet å avslutte BMC Pro Cycling Team etter mer en ti år som et av verdens beste sykkellag. BMC satser  likevel stort videre og samarbeider de neste årene med Dimension Data. Det blir virkelig spennende å se hva Edvald Boasson Hagen, Rasmus Tiller, Mark Cavendish og Michael Valgren kan få til på BMC-sykler. Det ble også lansert en rekke nye toppmodeller for 2019 sesongen (Les mer her om deres Timemachine Road og Fourstroke)

Asker CK Elite, Minsk Cycling Team og Orbea MTB-Team
Vi hadde i 2018 et godt samarbeid med Asker CK Elite som det udisputert beste klubblaget i Norge. Dette blir videreført i årets sesong. Laget vil i år sykle på Orbea sin toppmodell Orca og våre Unaas 55 Disc hjul.

I tillegg vil det hviterussiske kontinentallaget Minsk Cycling Team kjøre på hjul fra Unaas. Det blir spennende å se hvilke gode plasseringer det kan gi.

Et nytt prosjekt for 2019 sesongen er at vi etablerer et lite terrenglag. De vil kjøre på den nye toppmodellen Orbea Oiz. Mer informasjon om dette vil komme snart.

Sommerbonaza 2019!
Gikk du glipp av årets høydepunkt i 2018? Nemlig vår årlige episke sommertur i Norges fineste natur? Turen gikk i fjor til Telemark og selvsagt gjennom Rjukan og via Gaustatoppen. Vi starter påmelding om kort tid for årets tur. NB: Det blir begrenset plasser. Video-teaser vil bli lagt ut senere i januar.

Unaas Owners Club.
Vi har opprettet en Facebook gruppe for personer som bruker Unaas-hjul, BMC og Orbea. Her vi vil dele nyheter, tilbud, unike salg først. Samt informasjon om ukentlige sykkelturer fra butikken gjennom sesongen, og en rekke andre ting. Meld deg inn her.

Nå venter vi bare på at snøen skal forsvinne og sesongen virkelig er i gang. Vi håper å se deg innom på et av våre eventer, i butikken, i skogen eller langs veien også i 2019!Oppdatering 03.05.2020

Vi har holder stengt torsdag 28.05.2020. Vi holder åpent  i vår butikk mellom 12:00 til 18:00. Det er svært hektisk nå i mai måned. Avtal helst med oss på e-post før du kommer innom vår butikk. Det er alltid lettere å nå oss på e-post enn på telefon. Om du ikke har fått svar på e-post, send oss ny e-post. 

NB! Våre leverandører har store utfordringer med levering nå i disse dager. I tillegg skaper fallet i kronekurs enda en utfordring for oss. Ta derfor kontakt med oss om spørsmål rundt lagerstatus og pristilbud.

Vi snakkes! Sykkelhilsen fra Emil og Espen Unaas.