10 Grunner til at du skal sykle på Unaas hjul.

02 May, 2016

 1. Ytelse, vekt og styrke.

  De fleste av våre modeller er det kun ett eller to merker i verden som klarer å matche vekten på, og det er hjul som koster opptil fire ganger mer enn hva våre modeller gjør. Det samme gjelder styrke og aerodynamikk. 

 2. Lav pris på perfekt produkt.

  I tillegg til å være så gode som vi er på punktene over, er våre produkter også svært prisgunstige. Ingen kan vise til lavere pris på samme kvalitet som vi leverer. Siden 2012 har prisen på råvarer økt med 44%, likevel har vi kun satt opp prisene på våre produkter med 8%.

 3. Holdbarhet.

  Vi har 8-års utvikling på modellene vi i dag har endt opp med. På veien fra vårt første hjulsett, til å i dag tilby 24 forskjellige modeller har vi lært mye. Vi har luket ut det som ikke har fungert. I 2015 hadde vi en av de laveste feilprosenten på hjul i verden. 

 4. God service!

  Våre hjul bygges i Norge og veien til service og reservedeler er veldig kort. Vi har alle deler på lager til enhver tid. VI tilbyr en to års gratis servicegaranti på våre hjul, samt en crash-replacement ordning. Dette for å gi deg maksimal trygghet på ditt kjøp. Vi har også butikk i Oslo hvor hjul kan leveres personlig.

 5. Åtte års erfaring med hjulbygging.

  Det er en kunst å bygge et godt hjul. Det krever erfaring, kunnskap, dyktig og ikke minst tålmodighet. Vi er best i Norge og ledene i Nord-Europa på hjulbygging. Ikke velg et produkt fra noen som ikke kan jobben. 

 6. Vi støtter idrettsutøvere og klubber.

  Helt siden oppstarten av Unaas Cycling har vi hatt et stort ønske å støtte og hjelpe utøvere med å nå sine mål. Vi er det sykkelfirmaet i Norge som bruker mest penger og ressurser på sponsorater, og med spesielt fokus på unge utøvere.
   
 7. Kjøp norsk!

  Nå er det viktigere enn noen gang å støtte oppunder norsk og lokalt næringsliv, i tider med stadig mindre oljeinntekter. Vi skaper verdivekst og arbeidsplasser i Norge og bidrar til å styrke norsk næringsliv, samt muligheten for å støtte oppunder en vekstbedrift med eksporteringspotensiale.

 8. Samfunnsansvar.

  Helt fra første stund har vi alltid kun kjøpt produkter fra bedrifter vi har førstehåndskjennskap til og som vi har besøkt for å se hvordan produksjonen foregår. Vi kjøper kun råvarer fra anerkjente produsenter som også respekterer og behandler sine ansatte på en riktig og verdig måte.  Vi miljøsorterer det meste av avfall og prøver stadig å få våre leverandører til å levere med så lite innpakning som overhode mulig.

 9. Custom hjul til alle produkter og alle formål.

  Vi har et enormt stor utvalg i hjul, men skulle det vise seg at du ønsker noe vi ikke har i vårt standard sortiment kan vi mest sannsynlig levere likevel. Vi er svært fleksible og kan bygge hjul til alle sykler og formål. 

 10. Produktutvikling!

  Vi bruker store ressurser og tid på utvikling av våre produkter. Espen har utdannet produktdesigner og vi har stor kunnskap om alt fra 3D modellering til CAD analyser. Vi er stadig i dialog med flere fabrikker og på fabrikkbesøk for å diskutere nye løsninger og endringer. Vi jobber stadig med nye ideer for å holde oss et skritt foran våre konkurrenter. Mot 2017 jobber vi med nyvinninger som ingen andre konkurrenter kan vise til